söndag 14 oktober 2012

Nytt garn beställt
 
Nu har jag beställt garn till att sticka julklappar. Drops  design har kommit ut med ett helt nytt garn Drops You. Denna versionen av DROPS ♥ You är ett läckert lyxgarn i en kombination av tre av de finaste fibrerna; Alpacka som representerar det mjukaste av det mjuka, ull som gör kvaliteten mer slitstark och lin som ger den ett rustikt uttryck och skapar en levande tweedaktig fin struktur.

Sjalen till Kyrkans basar har jag hälften kvar att sticka, men vi har så många damer som sitter hemma och syr och stickar. Så det räcker nog till försäljningen. Det är ju lotterier och andra finare saker som säljs.

Har köpt rött, lila som på bilden och ljusgrått.

Några, 18 årige pojken, får ett par vantar i grått, utan ros förstås!

Rött till övriga tjejer, om jag klarar att virka en ros.

Lila är min färg och kanske räcker det till en av döttrarna, om de vill ha. De är så petiga med sina kläder, men det kanske duger?

Jag hinner nog få ihop ett par mössor och vantar - stickorna är ju nr 8. Ska resa på 12 dagars rehabiliteringsvistelse i november, så där har jag kvällarna att sticka på. Dagtid kommer det att vara fullt program med Qigong, vattengympa, stavgångspromenader, sjukgkymnastik, samtal m.m.

I veckan har jag mycket inbokat, så jag hör nog inte av mig förrän till helgen.
Ha en skön vecka!

/Kajsastina