måndag 1 juli 2013

Akvarelll i tiden

 
Konstutställning i Edsviks konsthall pågår från den 17 juni till den 4 augusti.
Klicka på länken ovan, om du underar på att gå dit.

Lars Lerin, Lars Holm, Anders Wallin, Stanislaw Zoladz och Karl Mårtens.
Syftet med denna konstellation är att föra samman dagens främsta akvarellmålare för att gemensamt presentera en mycket bred skala av skilda formspråk och visa var det svenska akvarellmåleriet befinner sig idag.

Jag promenerade vid Edsviken idag, men ska se utställningen en annan dag. Jag vill ha gott om tid och njuta av utställningen.

/Kajsastina

söndag 30 juni 2013

Min bokläsning har legat nereSommardagarna rusar förbi . I morgon är det redan den 1 juli. Jag läser böcker åtminstone varje kväll men helst också på dagen. Jag avviker en hel del från planeringen. Har läst flera böcker som jag inte bedömt eller sagt vad jag tycker om dem: Historien, Ett annat liv, Egen eld, Ett kort uppehåll på vägen från Auschwich och kanske någon mer. Jag sparar det till en regnig dag. Jag har skaffat ett kort från mitt bibliotek, som ger mig tillstånd att komma in och låna böcker, då det inte finns personal där.

Idag har jag varit ute på picnic och det var varmt i solen, Det blev en timmes sömn tidigt ikkväll, därav den sena timmen vid datorn.

Snart har jag haft 30 000 bloggbesök, så jag ska ha en utlottning av böcker.
Titta in på bloggen i morgon om du har lust att vinna TRE böcker.

/Kajsastina