söndag 19 juli 2020

Plötsligt är det en månad sedan jag var inne på bloggen. Läser Parisaren

Plötsligt har det gått en månad sedan jag hade tid att gå in på bloggen. Vi har mycket varmt och tar inte stavgången förrän mellan 5 och 6. Gillar boken "Parisaren", men önskar att det inte var så mycket arabiska dialoger i boken. Försöker att läsa den som e-bok, men växlar ibland till ljudbok. Fiffigt att komma till exakt rätt plats i boken. Uppläsaren till den här boken har en bra röst.

Jag har min AC på i vardagsrummet, 26 grader, men sitter i köket efter att ha ätit och diskat. Det är varmt och jag lider av det. Känner mig snurrig av värmen, men på kvällen efter min lilla promenad sätter jag mig på balkongen. Det är mycket behagligt då.

Rutinerna följs, träffade dotter 1 utomhus igår. Vi satt ute och fikade. Hon hade cyklat hela vägen från stán, men skulle vidare och bada med en väninna. 

Var med dotter nr 2 på en liten utflykt i onsdags till Bergianska trädgården. Det är hon som syns framför den underbara lavendelrabatten. Regnet hängde i luften men det var varmt och skönt att gå runt där. De har några veckors semester nu men kan som bekant inte fara någonstans nu.