söndag 3 mars 2019

Nya böcker på läsplattan


Läste igår ut den första boken av Elena Ferrante, Dagar av ensamhet. Har laddat upp tre romaner av förf som inte är så långa, men den här första var mycket bra. Jag har ju också tidigare läst hennes trilogi. Jag tycker hon skriver mycket bra och känslorna hon skriver om känns inpå bara huden, åtminstone för mig. Jag ser fram emot de andra två. Plågsam kärlek och Skuggan av en dotter. KOm det fortsätter att snöa i veckan blir det nog mycket tid att läsa.

Ska i morgon gå på mjukgympan. I torsdags gick jag utan rollator och inte heller käpp i centrum då jag klippte mig. Ja, dottern skjutsade mig med bil, men det går långsamt framåt.





I nästa vecka läser jag den sista boken som är skriven av Kjell Westö, Drakarna över Helsingfors och därefter ska jag söka bra böcker igen till slutet på nästa vecka. Jag har en lista förstås med antecknade förslag, men tips tar jag gärna emot om bra böcker. Läser inte chic lit eller vad det kallas inte heller deckare. Gillar psykologiska romaner och också historiska romaner. 

Kajsastina