fredag 22 april 2011

Kattliv i stilla veckanKörde hem min katt Sessan nyss på morgonen - hon skrämde slag på Leo som nu har varit borta sen igår morse. Jo, han kikar in försiktigt genom altandörren men sén springer han iväg då han anar att Sessan är där.

Bortsett från kattlivet har veckan varit lugn.
 • Onsdag
  Besök hos husläkaren och reumatolog. Besökte  kyrkan på öppen onsdag. Vi är tre damer som fyller ar samma år och månad, tre dar i rad. Jag fyllde den 20, dam nr 2 fyllde igår och nr 3 idag. De hade fixat tarta, men den var till oss alla tre. Fick grattissamtal från Kina, dotter M, och Miami, dotter K. Tog mig ater till huset tidigt för att ta min inflammationdämpande medicin och sedan var jag knockad för resten av dagen.
 • Torsdag
  Bestämde mig för att hålla mig still och ta inflammationsmedicin hela dagen. Biverkningarna ar inte roliga men jag satt ute i solen och läste. Skulle lägga in citronsill tills familjen B kommer hem, men i hushållet fanns inte hel kryddpeppar. Hittade heller ingen konservöppnare, sa det fick vara.
 • Fredag
  Sov gott och vaknade ½7. Bestämde mig för att köra hem katten och vattna blommorna, ta med kryddpeppar, konservöppnare m.m. Har därför inte tagit inflammationsmedicin idag, jag kör ju bil och tänker också kora till kyrkan kl 15.00. Birgitta, som fyllde i går, ville ha sällskap.
  Pa kvallen lade jag in tva byttor citronsill. Jag lagade ocksa en broccolisoppa som har tillsatser av lok, vitlok, ingefara och gurkmeja. Dessa ingredienser har antiinflammatorisk paverkan pa kroppen. Dessutom ar den god. Jag fryser in i sma satser.
 • Påskafton lanar jag bilen och hämtar Marianne, som bor i en annan del av Sollentuna. Jag har inte haft bil pa 7 ar, sa jag kor bara har i narheten. Vi ska  sitta ute och äta sill med tillbehör och ha det mysigt.
Ska nu vattna mina penséer och krukväxter och tillbringa litet tid i solen fram till
klockan 3.


Ha det bäst!