onsdag 7 augusti 2013

Mitt i veckan


Idag varmt, mulet, men skönt för min del då jag promenerade på förmiddagen och senare tittade in på Seniorträffen för att se om de behövde en spelare till Canastan, men de hade tillräckligt med deltagare. Istället testade jag massagestolen som går igenom hela kroppen med mjuk massage. Speciellt skönt kändes det i vaderna som hade klämts och knådats ordentligt. Efteråt blev jag sömning. Drack kaffe och småpratade med bekanta. Hemma ringde dotter K för att fråga om jag ville följa med till IKEA framåt kvällen. Det var svalt på kvällen och en del att handla till skolstarten.

Tog en tupplur efter lunch och vid 5-tiden kom hon och pojkarna. De är ju så stora nu, en på snart 9 och storebror 12. Vi gick först till restaurangen och åt. Jag har säkert inte varit på IKEA på många år. Maten var hyfsad, men huvudsaken var att vi hade mätta barn med oss. Vi visste vad vi skulle ha så det gick fort. Förvaring, matta, husgeråd, glödlampor. Jag är inne i en period då jag vill göra mig av med allt onödigt. En tvåsitssoffa ska till grovsoporna. Köpte två snygga kuddar till min stora soffa, en matta till hallen, eldfastform (kastar ut den gamla, spruckna). Eftersom garderoberna är få behövde jag något att förvara liggande. Fann en liten anordning - Garnityr hette den - som man ska fälla ut och hänga. Köpte 2, en till vardera garderoben.Jag har bara fyra garderober, i två enbart kläder. Shoppingturen avslutades som vanligt med inköp av glödlampor, nej den nya sortens led- eller halogenlampor, och galgar!  
Nu måste jag gå och sussa, för i morgon ska jag vara med pojkarna när mamma ska till frissan på eftermiddagen. Ska bara njuta! A vill att jag ska se filmen Hugo Crochet med dem. Det är en familjefilm som fått 10 Oscar. Talet är på Engelska men den är textad på Franska.

Kajsastina

Äntligen fick jag en säng, nej en kattbädd

 
 
/Kajsastina