torsdag 21 mars 2013

Jag håller på att förändra bloggen till någonting mer vårlikt.GLAD PÅSK!Vilken tur att jag fick för mig att ändra mallar. Det är så länge sedan sist så jag hade nästan glömt bort hur jag gjorde. Av någon anledning är datorn seg eller kanske strular det med Blogger. Jag måste nog avsätta tid och rensa datorn från allt skräp. Jag ska ändra färger, teckensnitt och allt som följer med och har inte lust att vänta flera minuter mellan funktionerna.

Ha det gott!

PS. Jag fick en kommentar att stilen var för liten och hänvisar till att man får använda sig av den teknik som datorn tillhandahåller. Man kan alltid trycka Ctrl+plustecknet (samtidigt) för att förstora på skärmen. Själv har jag mycket svårt att läsa vit text på röd botten och hopper över att läsa såna bloggar. Jag lärde eleverna att undvika röd bakgrund och också röd text i ordbehandlingen. 

Det finns också många som använder datorn som en skrivmaskin - de trycker genomgående Radbrytning/Nyrad tecknet istället för ENTERTECKNET mellan stycken. En sådan text går inte att redigera/ändra. Vitsen med ett ordbehandlingsprogram är ju att man snabbt ska kunna formattera om  hela texten. En text utan styckeindelning är förfärligt jobbig att läsa. DS


/Kajsastina