måndag 26 november 2012Som synes var lilla tant Brun inte speciellt lång. Till vänster på bild syns min glada dotter M.
Jag är i Sigtuna till fredag

Rätt gissat, Maggan.Tack för Din trevliga kommentar! Läser ikapp och kommenterar hos er andra då jag kommer hem. Julen sköter sig som vanligt själv. Nej egentligen inte, men vi är fem vuxna som delar upp matlagningen innan vi far till Värmland och firar jul. Med barnen blir vi nio personer.

Är kvar i Sigtuna - eller rättare sagt på  Stiftelsen Mälargården 2,2 km utanför stán. Klicka gärna  på länken dit. Jag far hem fredag eftermiddag och på lördag har vi basaren  kyrkan.

I lördags kom dotter M på besök för att lämna litet varma kläder. Vi gick på Tant Bruns konditori och drack choklad med vispgrädde, eftersom det småduggade och var litet kyligt. Hög mysfaktor!

Framför brasan på Tant Bruns Konditori
 
 
/Kajsastina 
 

söndag 25 november 2012

Var är jag nu?

 
 
Min rehabiliteringsvistelse går mot sitt slut. Någonstans i närheten av den lilla gumman på bilden är jag. Kan ni gissa vilken stad? Hade en liten stund över, idag söndag har vi inget program. Jag ska "stavgå" före lunch, som blir laxpudding. Mmm! På eftermiddagen ska jag träna i styrketräningslokalen. Återvänderhem  i slutet av veckan.
 
 
Ha det gott!
 
/Kajsastina