lördag 22 mars 2014

Snabeldraken väntar .....


Längst ned till höger i bild står min "snabeldrake".
Jag konstaterar att allergin har kommit och därmed också våren. Någon hade tagit in blommande forsythia till varje bord på kyrkans "Öppen onsdag". Det snöade ju den dagen, så jag förstod ingenting och jag var ju inte förkyld. Nu har jag fixat medicin, piller, ögon- och näsdroppar, men att våren är på G är underbart! Idag ska jag försöka fixa litet dammfritt hemma. Dotter M kommer förbi och hämtar mig för middag ikväll.
Utomhus kan jag njuta av den gula och vackra forsythian.

Trevlig helg alla som tittar in!

/Kajsastina

söndag 16 mars 2014

Söndag - dagen efter en natt med fullmåne!Jag blev sen i starten idag, men det gör absolut ingenting. Har inga tider att passa. Missade kören i kyrkan. Sov mellan 2 och 09-30! Messade till dotter K om när vi ska handla och svar kom direkt och snabbt: i morgon eftermiddag. Ska nu ut och känna på solen! Visst blev det många bakslag med vädret och fler lär det bli. April är verkligen ingen pålitlig månad har det visat sig.

Till Maggan, som kommenterar mig som Anonym! Visst har du en egen blogg som jag följer?
Till Pockethexan som jag följer och som också följer mig på Instagram! Jag har fortfarande problem att komma in på din blogg. Då bilden laddas på din blogg blir jag utkastad, tycker det är synd!

Ha en skön söndag!

/Kajsastina