onsdag 26 oktober 2011

Benny Anderssons orkester med Helen Sjöholm, Tommy Körberg och Kalle

Tidigt i morse syntes på min himmel avlägset en rosa strimma av solen på väg upp och strax under en slöja av dimma. Träden lyser nu fantastiskt gula och röda och är snart kala. Jag är på väg på min förmiddagspromenad sent, vid 11-tiden, men efteråt är det basarmöte i kyrkan hela eftermiddagen.
Mitt inlägg om Odd Nerdrum om död och förintelse var så deprimerande, så nu vill jag presentera en av mina favoriter just nu: Benny Anderssons orkester med Helen Sjöholm, Tommy Körberg och Kalle. Vilken musikalitet och glädje de utstrålar! O klang och jubeltid.

2 kommentarer:

 1. Promenaderna är fantastiska den här årstiden, det är så vackert så njut!
  Kramar

  SvaraRadera
 2. Hej !

  Trodde jag hade skrivit, men nu minns jag fick telefon, exet ringde glad i hågen, berättade han varit på stan. Eftersom samtalet blev 57 min och han ringde ytterligare en gång till frågade jag om han varit på bolaget.Han erkände att han druckit starköl.
  Han har varit nykter flera år år.Och sedan han op.åter tarmen och slapp stomin, fasade jag att han skulle börja dricka igen. Och mina farhågor stämde.Måtte han inte fortsätta.Jag som är nykter alkoholist sedan 4 år tillbaka.Fasen också.Men han sa puss och det var då misstanken slog mig. Han är så kort och torr i vanliga fall.

  Nu ska jag inte tråka ut Dig mera med mina bekymmer.

  Jo jag lyssnade på videon.Inte riktigt min smak.Men fint ändå.

  Kärleksörten är förtjusande.Och ny header, Fin

  Kram Mi

  SvaraRadera