onsdag 30 maj 2012

Min bokläsning och litet annat från min vardag

Dagarna går utan att jag egentligen gör någonting. Somnade först efter 1 igår, ovanligt, jag brukar inte ha svårt för att somna och hittills har sömnen varit god. Jag funderar på allt jag vill göra men som jag inte hinner med eller orkar just nu. Har på förmiddagen tagit prover på Vårdcentralen - de skulle sändas till Karolinska inom två timmar. Gick direkt till Öppen onsdag. Vi hade en trevlig terminsavslutning med god lunch, glassbakelser och kaffe. Kom hem ½ 4 och har sedan dess tagit hand om räkningar, lagat mat, fixat litet strykning m.m. hushållsaktiga prylar! Usch!

När jag inte kunde somna igår gick jag upp vid ½ 12 och läste Agaat till strax efter 1, är nu på sid 348. Ser att maj månads planering av bokläsning inte har följts, men jag läser då jag har lust och tid. Det är ändå bra att ha litet ordning med en lista på de böcker jag vill läsa. När jag har lust att läsa kan jag kika på den. Jag reserverar hemifrån böcker på datorn och när de kommit får jag ett mail. Jag har 5min till mitt bibliotek, bekvämt! De böcker jag har kvar för maj är Torsdagsbarn av Sonja Hartlett och Om natten i Chile av Roberto Bolaño, den sista är på bara 150 sidor. Därefter börjar sommarens Klassikerutmaning hos Lyrans Noblesser. Klicka gärna på länken.

I morgon har jag på förmiddagen läkarbesök på Karolinska. Litet spännande att höra vad läkaren säger efter avslutade behandlingar. Jag kanske behöver någon medicin och får också reda på hur ofta jag sedan ska gå på kontroll.

Därför är det roligt att senare på dagen fara och uppvakta min bror och hans fru Eternellen. Klicka gärna på länken.

Bror fyller den 31 maj och svägerskan den 10 juni och bjuder ikväll på god buffé.

Till vänster en bild på inplanteringen som jag tar med vid uppvaktningen.

Sedan en vinflaska till dem båda. Bild nedan. Eftersom de är två, blir det två presenter.


Framöver blir nog mitt bloggande litet mer sällan.  Jag har fått klartecken på styrketräning och annan motion av doktorn idag. Återbesök om 4 månader, men provtagning en gång i månaden. Är inte det positivt, så säg?

Trevlig helg!
önskar
/Kajsastina

2 kommentarer:

 1. Ha en trevlig kväll med bror och svägerska och en trevlig helg också!

  Kram, Ingrid

  SvaraRadera
 2. Så fint blomster
  och vinet är säkert fint.

  Jag fick en flaska Domaine Marie-Louise, årgångsvin, av min lillasyster på -80 talet, som jag hade tänkt spara länge.Men min man var ju periodare, så han drack ur mitt fina vin.När det inte fanns något annat.För just den årgången fanns inte, så den var nog kostbar.Synd.
  Det var innan jag fattat tycke för alkoholens inverkan att döva allt elände, vilket istället förstorades.

  Kram Mi

  SvaraRadera