onsdag 25 mars 2015

Min bokläsning och min vardag


Upptäckte att jag nästan läst tre böcker den gångna veckan. Hinner ändå med annat (ja, inte städning kanske). Tisdag körträning och sittgympa. Idag, onsdag, först påskbuffé och direkt efteråt till Öppen onsdag i kyrkan. Jag trodde att buffén skulle vara först i påskveckan, men jag kom iväg i alla fall. Klart jag blev trött och tuppade av en timme då jag kom hem.

För att återgå till böckerna känner jag att de är orsaken  till att jag mår bättre än på länge. Jag har ju den möjligheten att skala av allt onödigt, TV-tittande till exempel. Jag tittar bara på det jag ska och sedan stänger jag av och LÄSER. Genom Kulturkollo, där vi läser och pratar om böcker, har jag fått många nya kontakter och har fått bra boktips.

De böcker jag nu läst klart är: Stenhjärtat, Skuggorna av Katarina Wennstam, Kärlekskursen av Anita Goldman, Priset man betalar av Lionel Shriver och nu ska jag börja läsa Vi måste prata om Kevin. Den senare vet jag med mig handlar om en mycket jobbig situation i en familj. Därför lägger jag vid sidan av den Styckerskan från lilla Burma av Håkan Nesser. Det bör räcka den här veckan. 

Ha det gott!

Kajsastina3 kommentarer:

 1. Tack för tipset - stäng av Tv och läs!
  Jag känner ibland att jag skulle vilja läsa mera men tiden räcker inte till.
  Och viss slötittar jag ibland på TV, vilket med lite självdisciplin skulle gå att ändra på.
  Ha det bra.
  Kram Viola

  SvaraRadera
 2. Hej,visst är det bra med en avstängningsknapp på Tv:n.Ha det så bra med bokläsningen
  Mvh:Ingrid

  SvaraRadera
 3. Vi måste tala om Kevin är verkligen mycket bra. ett underlag för diskussion. jag har just börjat läsa Store bror av samma författare. där finns också en del man skulle kunna tala om

  SvaraRadera