söndag 5 juli 2015

PAUS - SOMMARLÄSNING PÅGÅR ...

Nu tar jag en lång läs- och fikapaus. 


Ska gå tillbaka till mina anteckningar om årets lästa böcker, som saknar min bedömning. Uppsöka något vatten att simma i. Trots intag av allergimediciner,tabletter, cortisonspray, inhalator och ögondroppar är det svårt med värmen. Svårt att andas, gräsallergi hela sommaren. För mig känns det som att alla klipper sina gräsmattor flera gånger i veckan. Jag vet att vi är många som inte mår bra i extrem värme. Lagom är bäst!


Trevlig fortsättning på sommaren!

/Kajsastina

5 kommentarer:

 1. Ha en skön bloggpaus och välkommen tillbaka!
  Kram, Ingrid

  SvaraRadera
 2. Så sant så... det här blev litet för häftigt för mig...

  SvaraRadera
 3. Hej,denna varma sommarkväll(25gr).Ja nu är det en aningen för varmt.Det räcker med
  20-23gr.Men man gnäller alltid om vårt väder.Ha nu en fin sommar.
  Mvh:Ingrid

  SvaraRadera
 4. värmen gick snabbt över. jag sitter vid havet men vattnet är iskallt. vädret är svalt och blåsigt men för det mesta regnar det inte. jobbigt med gräsallergi. här har varit mycket pollen men det är bättre nu. Ebba Witt Brattström kommer att medverka vid Elin Wägner-dagarna på S:t Sigfrids folkhögskola i Växjö i september. jag är anmäld dit. det ska bli
  intressant att lyssna på henne. och många andra. ha en skön läs- och fikapaus!

  SvaraRadera
 5. Kul att du också hittade till Hans-Olov Öbergs Västerås bok Djävulens tonsteg. Vi gav lite olika betyg o mitt bygger nog egentligen på nostalgikänslan än ren fakta om vad som är en bra bok. Har du även läst de övriga böckerna i trilogin o i så fall får de samma betyg?

  Kramis från Pockethexan själv

  SvaraRadera