måndag 14 mars 2016

Valpen ska heta Pontus


Trodde inte att jag skulle få någon tid över den första tiden med valpen, men det är viktigt att den ser att jag gör annat. Den har följt mig då jag torkat golv och ville leka med moppen. Den försökte också komma nära vattnet då jag duschade. Tyvärr hinner jag inte vara borta flera timmar än, så Canastan hopper jag över på onsdag. Måste vänja den först att vara ensam och sätter den i en hage då jag går till soptunnan. Sömnen har också blivit kortare, men å andra sidan har jag ägnat mig för mycket åt att sova. Meningen är att jag får gratis friskvård och hittills har jag fått energi. Dottern ska också ta hand om den om några veckor.

Idag hann jag börja läsa boken Brända skuggor då den sov. Det är ungefär som att ha en spädbarn, man får passa på då den sover.

6 kommentarer:

 1. Fint passande namn.
  Hundvalp kan faktiskt jämföras med baby, det är bara amningen som
  man slipper.
  Ha det bra.
  Kram Viola

  SvaraRadera
 2. Hundvalp eller människobarn, de är nog ganska lika när det gäller passningen. Man kan inte lämna dem utan att de ställer till med någonting.
  Pontus blir nog ett bra namn på den lilla sötnosen.
  Kram, Ingrid

  SvaraRadera
 3. Hejsan Ulla !
  Så mysigt, vilken ras har det lilla trollet.
  En fördel med hundar de måste rastas, Prinzen rastar sig själv. Hade nog skaffat en hund om de inte kostade så mycket i inköp.
  Billigare i maten än katter.
  Prinzen är som en två-åring, kan öppna dörren själv, men inte stänga den,
  Lycka till med lille Pontus

  Kram Mi

  SvaraRadera
 4. Vad söt Pontus är. Du har helt rätt i likheten. Tur att det är övergående, men det gäller att sätta gränser redan i starten.
  "Brända skuggor" ska jag kolla upp. Just nu läser jag "Arvet efter dig" som är Jojo Moyes uppföljare till boken "Livet efter dig" som jag uppskattade mycket.
  Soliga hälsningar från Ystad

  SvaraRadera
 5. Bosse Lidén: Jag har också läst Jojo Moyes båda böcker. Brända skuggor läser jag tillsammans med Jorden Runt V (vi är nu i Asien).

  SvaraRadera
 6. barnaliknelsen är helt rätt, bortsett från prommisarna. men ansvaret.
  pontus är iallfall jättesöt. måste goggla rasen.
  har precis hittat din blogg,och det blir bra. alla boktips är kul!

  SvaraRadera