tisdag 13 september 2011

En slö tisdag

Hello alla glada bloggare!
En mycket slö katt får symbolisera dagens form.
Det är så skönt att få vara slö ibland ...

Allt jag gör tar lång tid nu för tiden och tiden används på olika sätt varje dag. Akupunktur på "piriformis" måndagar, styrketräning tisdagar och körträning tisdag kväll. Onsdag har vi öppen onsdag, men den drivande damen i gruppen bröt benet och knät på ett olyckligt sätt den 22 juli. Vi har varit och hälsat på henne med blommor häromdagen. En sak är säker: klättra aldrig på stolar och pallar! Själv väntade jag nyligen ett par veckor med att få hjälp med att hänga upp mina nysydda gardiner.  
Varje morgon gör jag ett par stretchövningar innan frukost, bl.a. den nedan. Det är just här jag får 14 akupunkturnålar och hoppas att det blir något bättre.

 Sedan tar det någon timme till att "gå igång". 
TISDAG FÖRMIDDAG

Tog bussen 10.00 till Styrketräningen
Intog en kaffe på caféet 11.30
Dåsade till under bussresan hem 12.0013.00 kastade jag i mig litet lunch, diskade upp, hängde tvätt, lekte med katten och började sticka.
Om en stund  går jag till biblioteket och kollar om mina beställda böcker har kommit in.

Tröttheten är värre än vanligt idag, så jag tar nog en timme på eftermiddagen med vila och bok. Min bästa tid för läsning är just på eftermiddagen ett par timmar. Läste igår kväll litet ur "Den röda grevinnan", men somnade ifrån den, vilket kanske inte är ett bra betyg för boken.
Ikväll har jag körsångsträning.


Ha en skön fortsättning på veckan!

3 kommentarer:

 1. Med så många aktiviteter behöver du väl vila. Den stretchövningen du visar lärde jag mig av en naprapat i slutet av 80-talet och den tar jag till fortfarande när behovet är påkallat. Ha en fin fortsättning på veckan!

  SvaraRadera
 2. Jag tycker inte det låter särkilt slött det där. Tvärtom, du är ju igång med både det ena och det andra. Bra kämpat!

  SvaraRadera
 3. Jag imponeras av att du kämpar på. Även om det går långsamt...

  Hör om så många andra som inte orkar ta sej för någonting. Blir bara sittande.

  Duktig flicka!! *ler*

  SvaraRadera