måndag 30 januari 2012

-10º , ljus himmel, körträning

Idag är det -10º och jag är glad över att slippa åka buss. Himlen ser ljus ut. Jag ska gå på körträningen idag, även om jag är hes, 5 min promenad bara! Var borta i 5 timmar igår. Fick vänta drygt en timme på röntgen vid Löwenströmska sjukhuset. Hur kan man lägga ett sjukhus långt ut i skogen? Tog bussen därifrån till Upplands Väsby för att där ta pendeln till Sollentuna C. Hade knappt ätit frukost, så nu smakade det gott med en latte. Tänkte ringa min väninna på vägen hem – hon bor utmed pendeln, men insåg att jag behövde komma hem och vila.

 
Köpte Osis+ till att föna håret. Jag klippte mig själv dagen innan. Frissan blir inte glad, men när jag ber henne ta kortare tycker hon inte det och säger – det passar inte till frisyren. Jag vill bara gå var 8:e vecka och tänker inte gå förrän i slutet på februari. Hon är för övrigt duktig och har pensionärspris 200 kr för en klippning.

På eftermiddagen ska jag göra en sammanställning av mina lästa böcker i tema Barndsomupplevelser: Barndom (Myrdal), Felicia försvann, En spricka i kristallen (von Krustjernstjerna) och Kattöga (Margaret Atwood).

Dagen väntar och jag ska göra mitt bästa för att det blir en bra dag.


Ha en bra tisdag!
1 kommentar:

  1. Varför måste du dra iväg så långt för dina undersökningar? Det låter ju inte bra. Ett bra pris har du däremot för klippning. Jag betalar 650 kr men nu ska jag byta, tror jag.
    Så klok din föresats är att göra allt för att det ska bli en bra dag. Vi kan faktiskt ofta välja hur vi ska se saker och ting. Du som ska sjunga kommer säkert att få en bra dag!

    SvaraRadera