torsdag 9 februari 2012

Min skyddsängel ger mig styrka

Ska jag verkligen skriva igen om mina sjukdomar? Jag gör det, så ni inte undrar varför jag inte hör av mig den närmaste veckan. I morse genomgick jag provtagning på Radiumhemmet. Naturligtvis gjorde det ont - en lymfkörtel i kinden och en på höger underarm punkterades. Jag har träning att djupandas efter alla besök hos tandläkaren och det kändes uthärdligt. Kom hem vid 1-tiden och lagade lunch. För en  timme sedan ringde de från sjukhuset och bad mig komma tillbaka i morgon förmiddag för att ta fler prover, då läkaren inte fick ur tillräckligt. Borde jag vara orolig? Ja kanske, men det lönar sig inte  - bäst att spara det till senare, då det behövs. Svar kommer först om en vecka. 

Ha en skön helg!

/Kajsastina

8 kommentarer:

 1. Inte kul med provtagningarna.
  Skall ha dig i mina tankar.

  Kram och sov gott i natt.

  SvaraRadera
 2. Låter inte så där jättemysigt med dom där provtagningarna, förstår att du kan gruva dig lite för vad som kommer. Hoppas i alla fall att slutresultatet blir positivt. Jag håller tummarna för det.

  SvaraRadera
 3. Visst måste man väl få uttrycka både oro och bekymmer för sina krämpor. Jag tycker du är beundransvärd i ditt sätt att förhålla dig till sakernas tillstånd. Hoppas du får en dräglig och helst fin vecka i avvaktan på besked.

  SvaraRadera
 4. Håller tummarna att det går bra nästa gång.

  Trevlig helg.!  Kram Mi

  SvaraRadera
 5. Tittar in bara för att säga Hej.
  Hoppas att det är bra med dig och att allt gick bra hos dr.

  Kram

  SvaraRadera
 6. Kolla in min blogg.
  Kram till dig.

  SvaraRadera
 7. Min kommentar den 6 februari 2017, 5 år senare. Väntade inte på provsvar utan vände mig till akuten på Danderyd.Min husläkare var bortrest och jag förstod ju att det var allvarligt. Blev inlagd för vidarebefordran Hematologen dagen därpå.

  SvaraRadera