onsdag 9 maj 2012

Nu har jag hämtat Agaat på bibblan


Minus 8 kilon, men jag skulle hellre ha dem kvar på kroppen och må litet bättre. Tog prover igår och vägde mig. De två senaste behandlingarna gav mer biverkningar veckan efter. Har frusit i fyra dagar. Idag, på femte dagen efter sista behandlingen, har jag fortfarande ingen smak och det värker i skelettet. Fast det är klart att kroppen tar stryk av så här starka cellgifter. Benen är som spaghetti och jag ska ta mig i kragen och göra litet övningar, men det hjälper kanske inte, eftersom det också jag hört att det här med benen också är en biverkning.

Har i alla fall varit på bibblan och hämtat min reserverade bok, Agaat av Marlene van Niekerk. Jag kommer antagligen att sätta mig och läsa, fast  hushållssysslorna har legat i träda i fem dagar, men det regnar ute och efter en kopp té och läsning hinner jag nog med det också.

Mitt kommenterande ligger nere just nu. Hoppas på bättring om några veckor.

/Kajsastina

7 kommentarer:

 1. Det låter jobbigt det du går igenom, men förhoppningsvis ska du väl må bättre efter ett tag. Jag håller tummarna för det.

  Efter att högen med böcker på sängbordet tagit slut sen några dagar, har jag i dag beställt tio nya pocketböcker från Adlibris. Jag väljer dom som är billiga och låter tillräckligt intressanta. Jag kanske ska försöka göra ett inlägg om dom jag läst på sistone. Jag har också försummat att visa vilken bok jag läser för tillfället. Dags att skärpa sig nu när fotokursen är slut.

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Tufft för dig att gå igenom dessa behandlingar med alla dessa biverkningar. Önskar dig massor av krafter.
  Har en vän som kommit tillbaka efter stamcellsbyten och behandlingar. Att det finns vägar tillbaka till styrka och krafter igen är härligt.
  Kramar till dig från mig.

  SvaraRadera
 3. Vad jobbigt du har det, dina behandlingar tar väl slut snart. Jag önskar dig bättring.
  Jag beundrar din energi när det gäller läsa. När jag är dålig och har ont kan jag inte koncentrera mig på läsning. Dina böcker ligger olästa ännu. Jag har mindre ont i ryggen nu. I går slutade jag med morfin-plåstret och ska bara äta Alvedon. Det är jag som vill ha det så, doktorn träffar jag i morgon, jag får se vad han tycker. Biverkningarna med illamående är obehaglig. Ja, du vet.
  Ha det så bra du kan.
  Kram Viola

  SvaraRadera
 4. Snälla, berätta sen om den är bra, för jag har funderat på att läsa den. Har nyss läst Moderspassion av majgull Axelsson och den gillar jag. Håller som bäst på med boken "En halv gul sol", som handlar om Nigeria.

  SvaraRadera
 5. Fy vad jobbigt du har det... Jag hoppas verkligen att du kan "läsa" bort lite av dina besvär. Jag brukar sticka bort mina! KRAM

  SvaraRadera
 6. Så skönt att du kan läsa med behållning. Det är ju klart att kroppen påverkas av gifterna, underligt vore det annars. Hoppas krafterna återvänder snart. Du ska inte känna någon press att kommentera och läsa andra bloggar. Nu ska du ju prioritera ditt välbefinnande och dig själv i första hand.
  Styrkekramar från mig!

  SvaraRadera
 7. Blir berörd av att läsa om din sjukdom. Jag hoppas att du snart får krafterna tillbaka, så att du kan njuta av sommaren.
  Ha det fint!

  SvaraRadera