fredag 13 juli 2012

Igår sol - idag blixtar och dunderIgår satt jag ute och solade benen några timmar men idag har det omväxlande blixtrat, dundrat och spöregnat.
sätt och vis skönt i alla fall med omväxlande väder - det passar mig perfekt.
Jag
har idag börjat läsa boken GRAND FINAL I SKOJARBRANSCHEN
av Kerstin Ekman. Har just avslutat Selma Lagerlöf  i min klassikersommar. Sticker emellan med den här och boken Och i Wienerwald står träden kvar av
Elisabeth Åsbrink.  Sedan återstår En dåres försvarstal och tre böcker till,  men det känns motstånd att läsa just nu att läsa alltför allvarliga berättelser.  Jag läser böcker som jag känner för just för stunden.

Vad sägs om nagellacket ovanpå boken? Dottern och jag köpte två Mavala lack för 79 kr. Nu har hon rest med familjen till Sydfrankrike och återvänder om tre veckor.

En smarrig smulpaj på rabarber har jag gjort idag att spara och ha i frysen till den andra dottern och familj kommer hem från Ölandssemestern i helgen.


 Ha det gott!

/kajsastina


4 kommentarer:

 1. Ivarjefall så finns det gott om svamp, sommarkantareller. Men bada kan i varjefall jag göra mellan skurarna.

  margareta

  SvaraRadera
 2. Gillar både färgen på dina naglar samt formen på dessa! :)

  SvaraRadera
 3. Har oxå den boken hemma men jag har inte börjat läsa den än. Du får skriva sen om den är värd att läsas! Här regnar det och regnar lite till... Tror det har regnat varenda dag i tre veckor nu... Jag håller tummarna för att molnen ska skingras nästa vecka! KRAM!

  SvaraRadera
 4. Snygg färg och snygga naglar, önskar att jag hade dom. Men man kan inte ha allt och när det kommer till naglar är mina av superdålig kvalitet. Det kan ju bero på att jag är mycket i vatten och jord med mina händer, har svårt att låte bli det.

  Härligt att håret är på gång tillbaka. För övrigt ser du väldigt pigg och fräsch ut på bilden. Hoppas att du känner dig friskare!

  Ekmans senaste har jag inte läst ännu, men det ska bli.

  SvaraRadera