söndag 26 augusti 2012

En stillsam söndag


Under mina promenader den gångna veckan hamnade jag flera gånger i regnväder. Vissa dagar har det varit riktigt kvavt inne och jag har gett mig ut utan att tänka på vad det är för väder. I morse tog jag i alla fall med mig en jacka med huva som jag knöt runt midjan. Men då det började duggregna var det så skönt att jag gick utan jackan. Jag har alltid gillat regn, eller rättare sagt korta regnskurar eller det milda stilla regnet. Igår plockade jag äpplen hos dottern och den mogna marken och växterna luktade så gott! Augusti och September är fina månader.

Jag har lagt Anna Karenina åt sidan tills vidare och läser nu Major Pettigrew´s Last Stand av Helen Simonson. Sedan fortsätter jag med den trevliga bokhögen jag vann hos Lyrans Noblesser.

Ha det gott!

/kajsastina

5 kommentarer:

 1. Hejsan !
  Tack för Dina rader hos mig.

  Jaha nu är jag kattägare helt bara så där. Snabbt gick det, ingen annan nappade. Slösöndag för de flesta-Han ligger och trycker under soffan.Så nu flyttade jag både låda och matskålar in hit.Första natten får han väl vara här inne. Kan ju inte tvinga fram honom.

  Kram Mi

  SvaraRadera
 2. Jag tycker om väder! Och tycker om ett stillsamt regn, men nu har det varit rätt extremt några gånger och då gillar jag inte vad regnet ställer till med.

  margareta

  SvaraRadera
 3. Hejsan !

  Och hos Dig hade jag varit, där ser man, tror Du jag minns det.

  En dag i taget med Prinsen Kurre,såg Hampus idag. det hade varit bra.Mitt äldsta barnabarn ville han skulle heta Disney.Men mitt ex. heter ju Dennis.Han är min Prins han också.

  Bara han får mat,sova och ren låda.Så mår han väl som en Prins.

  Kram Mi

  SvaraRadera
 4. Så länge regnet faller rakt ner kan det vara riktigt skönt att gå i, om man är klädd för det. Kombinationen regn och blåst kan däremot vara riktigt otrevligt. I dag har vi ett något bättre väder än det varit på ett tag. Lite varmare i luften och en sol som tittar fram emellanåt.

  SvaraRadera
 5. Själv gillar jag sol och värme men jag kan också njuta av en mysdag inomhus när det är kallt ute :)
  Trevlig helg!

  SvaraRadera