lördag 4 augusti 2012

Hur lägger jag in "ruta för att kommentera mina kommentarer"?


Det skulle vara kul att kunna kommentera de kommentarer jag får och fortsätta spinna på en tråd. Jag går bet trots att jag läst här hur man ska göra: http://fixa-din.blogspot.se/2011/08/framhav-dina-svar-i-kommentarer.html. Jag skyller på värmen. Har varit ute mycket idag men oj vilken värk jag har i höger "häck", baksidan av lår och ned i knä och fot. Har väl som vanligt tagit i för häftigt!

Cissi och Ingrid vet jag har det här inlagt på sin blogg via html-kod?

Välkomna att höra av er vid tillfälle!

/kajsastina

8 kommentarer:

 1. Jag har kollat mina inställningar, om du nu menar att du vilol ha det som tex jag har det. Man går in på Mall + kommnetarer + plats för kommentarer + inbäddat.

  En liten undran bara, har du Google Crome eller använder du IE. Jag vet inte om det har någon betydelse, men det första alternativet är att föredra.

  SvaraRadera
 2. Önskar dig lycka till med dina trådar:). Jag är inte rätt person att fråga:).
  Kramar

  SvaraRadera
 3. Jag har varit innen på Ingrids blogg nu och förstår vad du menar. Dessvärre vet jag inte hur du fixat detta.

  SvaraRadera
 4. Jag har ingen aning om hur man ändrar på saker. Jag vill bli av med rutan där man ska bevisa att man inte är en robbot. Men vet inte hur man gör det :(
  Hoppas nån annan kan.. Kram :)

  SvaraRadera
 5. Om inte "Livets vägar" redan har fått svar på hur man tar bort de här eländes robotrutorna så är det bara att gå in på Utforma - Inställningar - Inlägg och kommentarer - Visa ordverifiering. Där klickar man fram Nej

  SvaraRadera
 6. Hej!
  Hoppas att det är bra och att du hittat lösningen på ditt problem. Tror att det bara funkar om man har den nya redigeraren.
  Kram

  SvaraRadera
 7. Hoppas du fått hjälp med kommentarsfältet.
  Må gott /bea

  SvaraRadera
 8. I quite like the hues!

  My web blog;

  SvaraRadera