torsdag 11 april 2013

Staven bröts av på mitten!

För fyra veckor sén bröt jag av en stav. Hamnade på en sträcka med is och högg tag hårt om staven samtidigt som jag föll bakåt. Återfick balansen och upptäckte att staven hade gått av. Därför har jag varit utan stavar i en månad, men igår kom yngsta dottern med sina, som jag får låna tills jag skaffat nya. Hon behöver inte stavarna just nu. Hon har ju andra aktiviteter, jogging, styrketräning och gymnastik. På lördag morgnarna går hon med en av pojkarna på Friskis och Svettis. På söndag morgon spelar hon tennis och på söndag eftermiddag har lillkillen simträning. I helgen var jag hos äldsta dottern och vi gick ut och gick. Hon har en sorts stavar som studsar, alltså ger de mer styrka än vanliga.


Solen strålade på förmiddagspromenaden. Fast promenaden blev kort, men hellre någonting än ingenting. Jag håller på att skriva min handlingslista till helgen, då jag ska handla på Coop på eftermiddagen. Kanske hinner jag med en till kort promenad.


Klassikerläsningen för april månad är Historien av Elsa Morante.
 
/Kajsastina

3 kommentarer:

 1. Kära nån kan man inte lita på stavarna ens! Låter ju bra med stavar som som är elastiska!

  ja, ut ska man ju, och mår så bra1

  margareta

  SvaraRadera
 2. "Studsstavar", gissar att du menar BungPumps :) Sådana har jag med och de är så sköna eftersom de sviktar. I början fick jag dock ont i axlarna av dem för jag tog i för mycket. Kul att se att du bloggar igen :)

  SvaraRadera
 3. Jag har ett par stavar som har blivit förvisade till källaren. Jag trivdes aldrig att gå med dem. När jag läser
  om allas välsignelse om att gå med stavar, funderar jag om jag skulle göra ett nytt försök. Än har det bara blivit en tanke.
  Jag gillar dina beskrivningar om böckerna du läser. Listan är lång vad jag i framtiden ska läsa. Fina tips från dig.
  I morgon fredag igen - tiden rusar iväg. Men det är väl bevis på att jag inte har tråkigt.
  Ha det bra.
  Kram Viola

  SvaraRadera