söndag 12 maj 2013

Min walkroid funkar...

https://play.google.com/store/apps/details?id=jp.gr.java_conf.kino.walkroid&hl=sv
Har testat den här idag för att se hur den funkar. Kan vara kul att träna mot sig själv. Den är mycket enkel. Se nedanstående skärmdump.


Dottern har också "synkat" så att mina bilder på mobilen lagras direkt på datorn, men då måste man ha Google +. Får se om jag klarar av det utan att förstöra inställningarna.

/Kajsastina

2 kommentarer:

 1. Allting som motiverar oss att röra på oss är ju jättebra. Jag gillar min runkeeper, som talar om för mig hur länge och hur långt jag gått och även hur fort jag gått. Det blir lite roligare på det sättet.

  Ha en fin vårvecka!
  Kram, Ingrid

  SvaraRadera
 2. Jag har pyntat min mammas balkong med allsköns blomster. Det är så lite som hon har att glädja sig åt att det känns som ett litet offer att lägga ner det arbetet.

  Så fint du har det på balkongen! Men himmel vilka förgätmigej! De där "trädgårdsmodellerna" är väldigt fina. En underbar färg! Med måste säga ändå att den vilda sorten ligger mig mig varmast om hjärtat.
  Förgätmigej är nog min älsklingsblomma ... den lilla vilda och oansenliga, med ett romantiskt skimmer över både sin uppenbarelse och sitt namn ... ;)

  SvaraRadera