torsdag 20 februari 2014

Rensning i röran ger harmoni

 
Kom nyss hem från tandläkaren och är mycket nöjd. Hamnade till slut hos Medicinsk tandvård som ligger vid Danderyds sjukhus. För första gången fick jag ett kostnadsförslag och första behandlingen påbörjades idag. Efter en timme hade han fixat fyra tänder i nederkäken och också slipat. Har också karies i överkäken, t o m under bron igen, så det ska också göras. Slutsumma kr 5.500,00.

Kan ännu inte äta något och har börjat rensa hemma. Den negativa energin ska bort och jag började med sovrummet. Här ska inte finnas några lösa papper alls och de som ändå finns ska sitta i pärmar. Jag har införskaffat ett nytt överkast och kuddar, se lilla bilden. Kommer att få överta en liten bärbar dator, så min stationära, som nästan upptar 1/4 av sovrummet, går förmodligen till slakten. Vissa delar av den kan gå till recycling.
 
Satte upp kort på väggen - tapeten måste snart bytas ut. Kortet till vänster är på min väninna M och jag på promenad i Västerås. Kortet till höger är ett av de enstaka kort jag har på min Farmor. Hon hade tänderna kvar i hög ålder och mycket tjockt och vackert hår. Min lilla Farmor är ofta i mina tankar.


 

Sportlov i nästa vecka och jag ska ta hand om katten Leo. Alla åtta av klanen ska bo i samma hus och åka skidor. K har redan lagat "pulled pork" att ta med. Vet inte om det är gott, men modernt är det tydligen.
 
Måste ta mig till Sollentuna bibliotek för att hämta beställda böcker till min fortsatta läsning. Ett besök på Syster Emmas bolag för inköp av 37 cl-flaskor av Labouré-Roi. Blev tipsad om att det nu finns 2 l-boxar, men hos mig hinner det bli dåligt innan jag dricker upp det.
 
Önskar alla som tittar in en Trevlig Helg!
 
/Kajsastina