måndag 15 september 2014

Dagen efter ...


Vem vann valet? Ja, inte svenska folket. Sverigedemokraterna fördubblade sina röster och är det tredje största partiet. Både Moderaterna och Socialdemokraterna har blivit försvagade. Om sedan Moderaterna och Socialdemokraterna fortsätter att minska blir det  kaos. Löfvén ska nu bilda en minoritetsregering. Vi får se hur det går. Det gör det säkert, men det värsta är Sverigedemokraternas framgång. Svenska folket har fått det valresultat vi förtjänar. Okunnighet och rädsla styr människor som röstar på SD. 
Idag har vi en vacker septemberdag. Tog bussen till bibblan och hämtade bokade böcker: Sörja för de sina av Kristina Sandberg och Anils skugga av Michael Ondaatje. I dagarna utkommer Sandberg med den tredje romanen Liv till varje pris om hemmmafrun Majs klassresa. Dotter K kom till S:a centrum och vi åt lunch. 

Eftermiddagen, tre timmar, har jag vistats på balkongen och stickat. Kan inte koncentrera mig på läsning idag. Det blev sent igår natt. Jag hade lagt upp till en huva med sjal, men insåg att den var för barnslig till barnbarnet och dessutom går hon alltid barhuvad. Så nu blir det en 1,5 m lång sjal! Färgen är ok, så det får bli en julklapp. Bäst att börja i tid. 

/Kajsastina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar