måndag 3 november 2014

Igår var det födelsedagsfest igen

Barnbarn A. firades igår och middagen var jättegod. Dessutom fick jag ett nytaget foto av E. Hon har ju börjat gymnasiet i höst. Den här veckan går flyttlasset för den familjen till Solna. Vi tänker ta oss dit och kika på lördag. Deras piano har fått ett nytt hem hos systerns familj. Då jag kom igår satt min franske svärson och spelade. A fick en akustisk gitarr i present! Själv är jag trött efter gårdagen men det var det värt. 

Min tulpanpelargon fick också ett övervintringsställe i förrådet. Hoppas den klarar sig. Nu dricker jag kaffe för andra gången idag och ska läsa ut min bok. 

/Kajsastina3 kommentarer:

 1. Det är stort att fylla 13 år och att få en gitarr i present är inte dåligt.

  Ha en skön kväll!
  Kram, Ingrid

  SvaraRadera
 2. Vad vore livet utan barnbarn? Jag är tacksam för de 9 jag har. Det var längesedan det var någon trettonåring att fira. I morgon fyller mitt yngsta barnbarn 21 år. Det var det året man blev myndig.
  Visst blir man lite trött när man varit på släktkalas, men som du säger, det är det värt.
  Ha det bra. Kram Viola

  SvaraRadera
 3. Så roligt med födelsedagsfirande.
  Anar att du tillhör en musikalisk familj? Låter jätteroligt.

  Upps, måste säga det är lite jobbigt att man måste skriva in dessa tecken för att spara kommentaren hos dig. Ofta svårt att se vilka tecken det egentligen är och dessutom svårt att se om kommentaren har sparats.....

  Hur som, kramis!

  SvaraRadera