torsdag 20 november 2014

Tar en paus i bloggandet

Sitter vid min lap top i köket och tittar ut på himlen från mitt fönster. Alla olika grå skiftningar är vackra: mörkt grå, gråblått och ljuset bakom. Har faktiskt inga problem med månaden November. Möjligen får jag för litet ljus och är mer trött än vanligt. Kaffekoppen fylls på på ofta, men efter lunch dricker jag inte kaffe.  

I morgon sjunger kören upp. Nästa vecka arbetar jag med julbasaren i Edsbergskyrkan onsdag, fredag och lördag. Julen tar jag inte så allvarligt för övrigt. I och med att vi firar med musik och ljus och också en jullunch i kyrkan har jag fått det jag mest gillar med julen. 

Till familjen blir det mest stickat som julklappar och jag hoppas det uppskattas. Har ännu inte bestämt hos vem jag ska vara: hemma, hos K med familj i Sollentuna eller hos M med familj i Värmland. Har ju valmöjligheter, vilket inte alla människor har. 

Har också andra tider nästa vecka, tandhygienist och utprovning av ny ryggördel. Så här är det när man måste fixa till sig.  I helgen ska vi inspektera ä dotterns nya lägenhet och det ska bli kul att träffa dem. De har haft fullt upp med flytten och tjänsteresor, har inte sett dem på en månad. Y dottern kommer förbi ofta, hon har bytt arbete. Hon har varit sex år på förra arbetet men nu har hon mer tid att resa på vardagarna när barnen blivit så stora. Barnbarn A kom förbi  i veckan för att hämta symaskinen och visade upp sina nya jeans. Oj, vad lång han har blivit. 

Själv tar jag paus i bloggandet och återkommer efter jul.


Ha det gott alla! 


/Kajsastina

7 kommentarer:

 1. Kan vara riktig klok att göra en paus - ideérna tryter - låter som om det är jag som vill fira min jul, så som du beskriver din jul - musik, absolut julmusik(i kyrkan) och levande ljus

  margareta

  SvaraRadera
 2. Då passar jag på att önska dig en god jul och välkommen tillbaka när orken och lusten infinner sig.
  Kram, Ingrid


  SvaraRadera
 3. Bäst att ta en paus när man känner att man inte prioriterar bloggandet.

  SvaraRadera
 4. Hej,tänk att det snart är jul igen.
  Otroligt fort ett år går.
  Jag önskar dig en "Fridfull"Jul
  med dina nära o kära.
  Kram:Ingrid

  SvaraRadera
 5. Önskar dig en riktigt fin jul, och hoppas att vi ses efter helgerna. Tiden går fort, så vi är snart där ...
  Kram

  SvaraRadera
 6. Vad fint du gjort på din sida förresten ... :D

  SvaraRadera