lördag 6 juni 2015

Nationaldag och tapetseringen hemma är klar!

Nu har jag läst färdigt Atwoods bok Oryx och Crake med Kulturkollo på FB. Igår kväll då jag var helt slut av allt fejande, som gett mig värk i vänster arm och axel, och händer struntade jag i TV:n, satte mig äntligen ned med ett glas vin med katten på en arm och boken Vi av David Nicholls i andra handen. Vilken lyx att få ha det så här!


Bilden lånad från svt.se
Jo men visst, höll på att glömma: Trevlig Nationaldag eller 
Ha det kul, Blå och Gul?


*******************************************************************************

Projektet att rusta lägenheten är klart, ja luckorna i köket är på sprutlackering. Bilderna stämmer inte i färg, så till vida att de grå, men de är mycket ljusare. 


Vardagsrummets vägg på håll
Närbild på mönstrets blomma

Fondtapet i köket
Ha det!

/Kajsastina

4 kommentarer:

 1. Det där ser ju riktigt bra ut. Jag gilalr sådana där diskreta, men vackra tapeter. Fondtapeten ser ut att gå bra ihop med lampan i färg. Stämmer det eller är det bara som det ser ut på min bildskärm?
  Vad ska köksluckorna få för färg då?

  Önskar dig en fin helg tillbaka ...
  Kram

  SvaraRadera
 2. Det är en slump, men det är samma nyans fast lampan är nog mer åt rosthållet. Vi får isnte välja färg i köket så det blir stockholmsvitt, passar bra till fondtapeten. Ha det så gott!

  SvaraRadera
 3. Idag finns det ju massor med spännande och fräscha tapeter - måste ha varit svårt att bestämma vilken - men underbaart att få nytt och fräsch till sommaren!

  SvaraRadera
 4. Ser hur fint ut som helst. Tror det blir stamrenovering här hos mig inom fem år. Hjälp - hur blir det då?
  Kram

  SvaraRadera