lördag 5 december 2015

Syndaflodens år av Margaret Atood

Efter TV-programmet På spåret igår började jag läsa min nylånade bok av Margaret Atwood. För ett tag sedan läste jag tillsammans med Kulturkollo Oryx & Crake. Blev nyfiken på den här boken som kom några år senare.

Den här romanen har M Atwood skrivit med anknytning till den tidigare och jag tror att den är viktig och intressant, men framför allt skriver hon så bra.


Önskar alla en trevlig andra Adventshelg! /Kajsastina 

3 kommentarer:

 1. Hej
  Först jag säga att bilden överst är helt underbar.
  Så var jag inne på bokus och läste om boken, tyvärr verkade inte vara något för mig, men smaken är som baken och tur är det.
  Läste ditt inlägg om kesella som är ute och smör är inne. Jag har aldrig använt smör i livet, man har ju alltid fått veta att det är farligt fett. För en tid sedan var jag hos en ayurveda konsultation, fick bl.a veta att jag ska äta mycket smör och jag måste ju säga att maten blev jättegod. Efter en tid fick jag diarré och slutade med det. Än idag vet jag inte om det var smörets fel eller den bakterien i tarmens slemhinna, som jag senare fick veta att jag har.
  Mejerier och spannmål har jag helt skippat numera, äter enbart antiinflammatorisk kost men hur ska man veta om det hjälper eller ej? Orsak och verkan är viktigt för mig men ibland omöjligt att reda ut.
  Ha en härlig helg

  SvaraRadera
 2. Vädret gör att man vill ha nära till,böckerna istället. Läser Peter Ackroyds bok ^VENEDIG^ , finstilt på 589sidor , han skriver helt underbar, måleriesk, fängslande och mycket jag inte visste om Venedig - kommer att ta tid att plöja igenom berättelsen  enedig

  SvaraRadera
 3. Önskar dig detsamma en "Fridfull" 2:a Advent

  SvaraRadera