söndag 21 februari 2016

Valp Popipoo, en korsning mellan papillon och dvärgpudel


Valpen  i mitten har min  dotter tingat. Det är en hanhund och visst är han söt? Den är nu 6 veckor och kan hämtas i påsk. Dottern och jag blir dubbelmattar, men jag främst till en början då en valp ska tas om hand i 4 månader på heltid. Dottern arbetar men jag är ju pensionär och har tid. Jag lär väl få dra ner på läsandet i ett halvår.  Det ska bli roligt men säkert jobbigt också. Den finns i Karlstad, men dottern m man har ett sommarhus några mil utanför Kristianstad, där kommer påsken att firas.

4 kommentarer:

 1. Så roligt. Men - Han vill ut kl07.00 oavsett regn och blås, och akta dina böcker valpar älskar att knapprar på det mesta. Vi har fortfarande efter 40 år, böcker som har spår efter valpar. Men mest är det roligt. Tänk så många leende man får per dag tack vare en vove

  SvaraRadera
 2. Så söta de är! Och så bra att du kan vara extramatte till att börja med. Att ha en valp innebär mycket jobb, så din läsning lär nog bli lidande på det. Lycka till!
  Kram, Ingrid

  SvaraRadera
 3. Jag vet att det är jobbigt men förhoppningsvis mer roligt! Har haft två hundar från det de var valp, en airedaleterrier och en cairnterrier. Efter det 2 st Birmakatter. Så bra att jag läser från läsplattan nu!

  SvaraRadera
 4. Oj,oj,då blir det livat hos dig framöver när den lilla
  söta valpen kommer.Så fin valpkull.
  Mvh:Ingrid

  SvaraRadera