fredag 31 mars 2017

Poddar
Nu har också jag börjat lyssna på "poddar". Efter sökning på google på ordet hittade jag några som verkar bra. Här tipsades jag av att ladda hem en gratis app för Android telefon. Framgick också att ordet podcast kommer från Ipod och engelskans broadcast.

Som om jag inte har tillräckligt med intressen: läsningen, vovven, stickning, träffa vänner, gymnastiken, musik m.m. Ibland kan det ändå hända att jag inte får ut tillräckligt av att lyssna på radion, då ögonen inte orkar med läsning och annat. TV-tittandet anstränger ögonen mycket så jag väljer bara enstaka program.

1 kommentar:

  1. Hejsan ! Nu behövde jag inte slå upp ordet "PODDARE"

    Att du hunner med allt, bloggskrivandet har jag till och från lagt på hyllan , ger mig inte respons längre. Orkar knappt med Facebook. Blir så trött på vissa vänner som bara delar .inte lite heller.

    Vädret är ett bra samtalsämne, det gör inte som jag vill. Värme, tack, fryser snart ihjäl om det inte var för mina värmande plagg. Typiskt April dessa växlingar, men jag mår skapligt, min yrsel fick jag Adalat för som även hjälper kärlkrampen i mina fingrar Raynauds symptom, som gör att jag får muntorrhet, som jag hade innan. med flera biverkningar. usch, lever det är huvudsaken. Ha de så bra Kram Mi

    SvaraRadera