onsdag 27 april 2011

Här sitter jag och duger ...


Hörni alla bloggvänner. Så här är det: - Här sitter jag och duger! Den frasen säger allt.

Jag lever en dag i taget. Jag har ett hem. Jag har en skön säng att sova i. Jag har mat för dagen. Jag bantar inte. Jag äter bra och nyttig mat. Jag tänker tankar som gör att jag mår bra. Det är den bästa medicinen. Jag accepterar att ha värk då och då, vilket tar udden av smärtan. Idag värker foten bara ovanpå, underbart! Efter min cortisonspruta i min skadade svanskota *fniss* for jag idag med bussen till "öppen onsdag". Jag har en liten familj på åtta personer, som jag älskar. Oron var tyvärr stark innan alla mina nära och kära hade landat på svensk mark - den sista familjen igår. De hade suttit fast i Berlin många timmar. Den andra familjen hade varit tvungna att sova över i Köpenhamn. Idag har båda ringt.

Jag har varit dålig på att kommentera hos er under veckan, men det skyller jag på våren. Det har inte känts bra att sitta vid datorn alls. Dessutom ska ni veta att om ni kikar in hos mig den närmaste tiden och det inte finns nya inlägg beror det på att jag antingen
läser
vilar
äter ibland något
sover
åker buss
fikar
sover
äter ibland något
stickar 
åker buss
fikar igen
läser
åker buss (det blir mycket buss i Stockholm) 
eller
läser igen

Det finns inget bättre sällskap än en bok. Jag har alltid vurmat för att läsa och speciellt nu då jag tänker på att jag för ett år sén inte kunde läsa alls - inte ens med glasögon.Välkomna som följare Annika och Eva! Båda bloggarna har jag följt sedan min tidigare blogg, Pantertanten.

Hoppas alla har det gott i denna ljuvliga tid!

6 kommentarer:

 1. Förstår om du inte vill vara inne här, bättre att vara ute och andas denna sköna vår-luft! Idag har det dock varit lite kyligare, som det kanske ska vara nu eller? Innan var det nästan för varmt med 20 grader... Ha det gött, KRAMIS!

  SvaraRadera
 2. Det faller sig nog naturligare att sitta framför datorn under mörka och kalla höst- och vinterdagar/kvällar än under den ljusa tiden på året. Då ska man vara ute så mycket det bara går. Man kan ju ta med sig boken ut.

  SvaraRadera
 3. Härligt inlägg.
  Klart du skall vara ute så mycket det går tid kommer till att sitta vid datorn.
  Ha det nu riktigt gott:O)

  SvaraRadera
 4. Ja, vad gjorde man utan böcker?

  SvaraRadera
 5. Hejsan !
  Det är klart vi ska vara ute så mycket som möjligt.Jag är inne och tittar till mina favoriter och några till. men att få till ett inlägg, verkar vara stört hopplöst.Kan inte komma på något intressant som även kan roa alla Er andra.Då får det vara.Vår-ljuset gör att vi inte har lust sitta här vid datorn, vi går hellre ut.Det är som vackrast nu.Tror inte jag uppskattat våren så mycket som i år.

  Kram Mi

  SvaraRadera
 6. Ja nu är tiden härlig att njuta utomhus eller bara vara och göra ingenting...böcker är härligt tidsfördriv, läser också mycket, inte dumt att njuta en riktigt fängslande bok ute i naturen. Känner också av att datorn får mindre tid, lite därför kände jag väl att ev läggga ner bloggen helt, men ska ändå försöka hinna med nåt inlägg då och då, tror nog det blir lite så både här och där på bloggarnas värld i denna härliga vår och sommartid.
  När sedan höstmörkret kommer då sitter vi här klistrade igen...

  Önskar dig en riktigt härlig skön valborgsmässohelg!

  Kram /Yvonne

  SvaraRadera