onsdag 31 augusti 2011

Sommarens sista balkongvisning


Sessan poserar bredvid sommarens sista ros.

Snart är det gröna borta här också. Längst bak är resterna av min "New Dawn" ros. Den har också börjat klättra uppåt väggen. Månne jag kan få den att övervintra om jag packar in den väl? Längst fram en nyköpt "kärleksört" från Ulriksdals trädgårdar. Den står säkert in i oktober.
Den sista grönskan på min balkong. Den här murgrönan mår som bäst nu. Jag har haft den hängande från en låda, men nu får den sträva uppåt tills kylan kommer.

Det blev litet märkligt med tomrummen med Bloggers nya gränssnitt. Det påstods att det var enklare, men det gick inte att använda Delete för att ta bort tomrummen.

Hej så länge!

4 kommentarer:

 1. Vad söt kissen är! Här har det varit dåligt med balkongblommor... Jag har blivit extra dålig nu oxå så det känns som om inget är roligt. Men idag fick jag "kasta allt skräp"-känslan, den är härlig! Önskar bara jag kunde röja ordentligt så det blir fint och iordning... Jag får nog anställa någon! KRAM på dig!

  SvaraRadera
 2. Det börjar nalkas höst men som tur är ska vi i helgen få njuta av sensommarvärmen. Det gillar jag! Hösten är en fin årstid fast alla fina blommor kunde få finnas kvar längre. Du har det så mysigt på din balkong, en balkong att njuta på.
  Ha en fin helg!
  Kramar

  SvaraRadera
 3. Ja, sommaren får nog snart förpassas till minneslådan och övervintrande blommor till lämpligt vinterviste. Jag kan i och för sig tycka att september kan vara agreabel, men sommar, nej det är det ju inte.
  En trevlig helg!

  SvaraRadera
 4. Man har helt klart en större överblick på en balkong än på en stor tomt över vad som behöver göras inför den kommande vintern. Än blommar rosor hos mig, vilket kanske inte är så positivt. Det gäller att dom hinner invintra också. När sommarblommorna har gjort sitt får man väl pryda broar och balkonger med ljung och annat frosttåligt.

  SvaraRadera