söndag 15 april 2012

Familjemiddag och bokläsning


Igår träffade jag äntligen barnbarnen - alla samtidigt - efter två månaders uppehåll. Yngsta dottern hade ordnat en trevlig middag hemma hos sig. A, 10 år, hade hjälp till att laga maten. Han sprang sedan och tog upp beställningar på espresso, kaffe latte och annat. Svärsonen hade varit på Balders i Sollentuna C och köpt en stor frukttårta. Det var så mysigt att få träffa alla på en gång. På två månader har de inte hunnit växa så mycket på längden, men utvecklas gör de på andra sätt hela tiden. Jag har visserligen pratat med barnbarnen i telefon, men det är inte somattträffa dem. Jag var litet uppe i varv då jag kom hem och började läsa boken Little Bee av Chris Cleave. Drack té och läste och struntade som vanligt i TV:n. Fram emot kl 2 släckte jag lampan och vaknade vid 8-tiden. Sedan gick jag ut till Figges och träffade en väninna för kaffe och en pratstund. Nu ska jag tvätta och fixa inför nästa vecka då jag kommer att ha tre dagar med besök på Karolinska.

/Kajsastina

5 kommentarer:

 1. Du fick inte många timmars sömn minsann, men det är svårt att koppla av riktigt när man haft en trevlig dag/kväll.

  Hoppas att du har en fin söndag och får hämta lite krafter inför nästa veckas påfrestningar.

  Varm kram!

  SvaraRadera
 2. Låter som om du hade en mycket trevlig dag!

  SvaraRadera
 3. Oj, du är beundransvärd som kan läsa så länge. Även om boken fängslar mig så "stannar" mina ögon på något sätt. Härligt att du fått umgås med familjen, det är lycka!

  SvaraRadera
 4. Hejsan !

  Kollade nu när jag skriver detta, det är fortfarande ljust ute.Det har varit en solig dag.Hade det varit mulet, hade mörkret lagt sig redan.Katt fångst ikväll igen.Hoppas verkligen någon går i fällan.

  Håller tumme att det går bra med de där gifterna Du sk få i Dig.Tappa bort vad det hette.

  Kram Mi

  SvaraRadera
 5. vilka glada toner det kommer från din blogg denna gång. Hoppas att du får känna dig så nu framöver.
  Jag känner igen det där nattläsandet. Men ahr man inget att passa morgonen därpå så är det väl ok. Däremot harjag vaknat flera mornar, sådär vid fyr,femtiden och inte kunnat somna om utan läst en timme eller två, för att sedan sova en stund igen.

  SvaraRadera