måndag 14 maj 2012

En helt vanlig tisdag

Sollentuna idag: Sol! Tyvärr blir jag borta ca tre timmar på förmiddagen, ska till Karolinska för provtagning och omläggning av cvk:n. Ska också försöka få hjälp med blåsor i munnen och sväljproblem. För övrigt är allt bra.

Hoppas solen är kvar på eftermiddagen, då en väninna kommer över för att fika.

4 kommentarer:

 1. "För övrigt är allt bra" - jag blev glad när jag läste ditt positiva inlägg. Trots att du verkligen har det besvärligt så ser du det ljusa i tillvaron.
  Här skiner också solen. Jag har tagit en promenad fram och åter till sjukgymnasten, cirka 40 minuter tar det. Jag tar nog en promenad lite senare också, bäst att passa på när solen behagar titta fram.
  Ha det så bra du kan.
  Kram Viola

  SvaraRadera
 2. Jag hoppas för din skull att solen räcker hela dagen. Har tittat på dina fina blommor längre ner i bloggen. Underbara kompositioner.
  God bättring och kram

  SvaraRadera
 3. Här lyser solen med sin frånvaro, det känns nästan som om det snart kommer en riktig skur! Skönt att du har sol, sol och sömn är bra medicin! KRAM på dig!

  SvaraRadera
 4. Så härligt att du är så positiv trots det du går igenom. Jag hoppas att det fina vädret höll i sig och att det blev en trevlig eftermiddag.
  Kram, Ingrid

  SvaraRadera