söndag 15 juli 2012

Bokvinst - Lyrans Noblesser


Nyss inkommen från stavgång i duggregnet satte jag på datorn för att spela musik och fick jag reda på att jag vunnit bokpaketet i Lyrans Noblessers födelsedagstävling. Vilken tur jag hade - många hade anmält sig till tävlingen.

Igår beställde jag själv från bokus.nu Anna Karenina (Bröderna Karamazov var slut). Beställde också Major Pettigrew's Last Stand av Helen Simonson, ett boktips jag hittade på mimmiemariesböcker. Jag hade återbäring på mitt medmera-kort, så det kostar bara 80 kr. Engelska böcker är ju billigare och jag försöker hålla min kunskap levande. Har läst 40 poäng på Universitetet i Umeå./kajsastina

6 kommentarer:

 1. Grattis till vinsten ... ;)

  SvaraRadera
 2. Det tycks mig som om vinsten gick till rätt person. Grattis!

  SvaraRadera
 3. Grattis till vinsten!

  Jag har varit på biblioteket idag och låna P.O Enqvists bok Livläkarens besök. Jag var och såg filmen som är baserad på den A Royal Affair och kände att jag absolut måste läsa boken också.

  Ha en fin vecka!
  Kram, Ingrid

  SvaraRadera
 4. Hejsan !

  Jag förstod det med genen. Det hade jag dessvärre. Det är så himla skönt att vara av med suget.Men skulle aldrig våga ta en smutt ens, för jag vet att det kan väcka djävulen till liv.
  Jag blir så glad för varje rad jag får.Inte många som sitter inne i sommar. Fast vädret gör så att vi gör det Skulle ha träffat en kär vän på stan idag. Men hon ringde återbud. Hon bor på en Ö i Trosa skärgård.Långt att gå till busshpl.Men vi ses en annan dag när vädret är mera stabilt.
  -0-
  Och Du kämpar med Din kemoterapi.
  Så tuff Du är, vi andra klagar med våra små löjliga krämpor.


  Må så gott!

  Kram Mi

  SvaraRadera
 5. Grattis till vinsten. Trevligt med böcker för sommarläsningen.
  Må gott /bea

  SvaraRadera
 6. Grattis till vinsten, man kan aldrig få för många böcker el. ? ...men då kan man ge dem till en ny läsare som jag gör i min bokring "Pockethexorna på utflykt" alla är välkomna att va me o få hem en hemlig pocket att läsa, rec. lämna vidare.

  Kramis ifrån en som hoppas att du mår bättre o att du snart får en fin frisyr!!!/Pockethexan

  SvaraRadera