fredag 20 juli 2012

Hemma några dar igen...

Igår for jag på den långa vägen till Karolinska för att fylla i en ansökan om 12 dagars rehabilitering efter avslutad cancerbehandling. Min rygg (spinal stenos) ställer till det igen och jag har samma  ischiassmärtor som tidigare, kan inte sitta, kan inte heller gå så bra. Har antagligen tagit i för hårt med motionscykeln och städning och promenaderna. En förklaring till att jag haft mindre värk under cellgiftsbehandlingen är  att jag fick i mig cortison. Den medicin jag tar nu är inte lika stark och räcker 4-5 timmar. Jag går på massage en gång/v privat. Västeråsresan i nästa vecka har jag ställt in - det får bli senare i höst.

Kom hem i förrgår från dotterns hus. Vi har gjort några utflykter, handlat och lagat mat tillsammans. Svärsonen arbetar, men de har ju varit på Öland hela familjen tidigare i somras. Dottern och barnbarnet E har varit ett par dagar i London. Se bilder nedan tagna då E´s skrivbord från IKEA skulle skruvas ihop - det tog lång tid! En dag satt vi ute större delen av dagen och det var lagom varmt. Jag badade inte i poolen - kanske nästa gång. Har också yngsta dotterns hus att vakta med vattning och post. Katten Leo har fått komma hem till Skälby hos dotter M, där barnbarnet C är hemma och arbetar större delen av sommaren.

IKEAMÖBEL
E böjar läsa bruksanvisningen - hur ska det här gå?

Bäst att mamma hjälper till. På kvällen kom pappa hem
och flyttade runt alla möbler som hon ville ha det.
Fann vid hemkomsten min ICA miniros stå i full blom. Handlade den
för ett par månader sén för 39 kr. 

Kommer inte att sitta vid datorn av olika skäl så jag antar att det blir en liten bloggpaus den närmaste tiden. Har ju många böcker att läsa och några utflykter blir det nog. Nu ska jag till optikern och sedan fika med en väninna M i Sollentuna centrum.

Ha det gott!
/kajsastina2 kommentarer:

  1. Usch då, det lät inget kul alls... Hoppas du kan hitta på saker som gör att du kan "tänka" bort värken. Man behöver annat att tänka på så man mår liten aningens bättre. Jag brukar sticka när min värk är som värst, det hjälper lite iallafall. Hoppas du snart är på bättringsvägen plus att du får en resa till värmen! KRAM

    SvaraRadera
  2. Så tråkigt att du skulle råka ut för ett bakslag nu när det lät så bra. Hoppas att det är övergående.
    Ha det gott!

    SvaraRadera