söndag 30 december 2012

TacksamhetDagen före Nyårsafton passar det mig bra att begrunda det som hänt under året. Ni som följer min blogg vet att det har varit tufft mest hela tiden, men jag har också haft inslag av fina och lyckliga stunder. Känner TACKSAMHET för livet, för barn och barnbarn och för personalen på Karolinska. Naturligtvis också de vänner som stöttat mig under året - inte minst ni bloggvänner. Jag är tacksam för att jag lyckats ta mig förbi olika hinder och det har gjort mig starkare. Det jag insett är att man kan ha ett bra liv trots diverse sjukdomar. Det är klart att jag oroar mig över vart vi är på väg genom vår överkonsumtion och glupskhet. Många tar för givet att ha hälsa, mat för dagen och att vi har fred i vårt land.

Jag tänker inte skriva en krönika och rabbla upp årets händelser utan sätter punkt för året med gott mod. Idag hade jag planer på att börja rensa och skapa Feng Shui i mitt hem. Jag kikar då och då in på bloggen  Harmoni i hemmet, som ger bra tips. Vid frukosten såg jag att regnet rensat asfalten och trottoarerna såg framkomliga ut. Igår, efter 23 dagar, kom äntligen snöröjningen och skrapade rent trottoarerna. Ikväll kunde jag promenera till kyrkan, där jag lyssnade på Edsbergskyrkans kör, som sjöng under temat "Happy Christmas and a Happy New Year". Det var ett omväxlande och fint program.


Ett riktigt Gott Nytt År

önskar jag härifrån mitt fönster på 5:e våningen. I morgon blir det fyrverkerier utan dess like och jag kommer att vara hemma med katten som blir orolig på grund av allt oljud.


/Kajsastina

5 kommentarer:

 1. Önskar dig och familjen ett riktigt Gott Nytt År!

  SvaraRadera
 2. Gott Nytt År!
  Vi ses nästa år :)

  SvaraRadera
 3. Så sant, vi har mycket att vara tacksamma över.
  Tack för din kommentar hos mig.
  Önskar dig ett riktigt Gott Nytt År med en önskan om hälsa, krafter och energi.
  Vi hörs,
  kramar från mig.

  SvaraRadera
 4. Och ett Gott Nytt År från Matlagarna!

  SvaraRadera
 5. Det låter ändå som ett bra bokslut för dig, trots att det varit så jobbigt under det gångna året. Jag gör ungefär samma reflektion som du. 2012 har varit ett av mina värsta år, men det hade en del bra saker med sig som följe. Kontentan är alltså ändå rätt positiv ...
  God fortsättning och ett fint och harmoniskt 2013 önskar jag dig ...

  SvaraRadera