onsdag 30 januari 2013

Min nya hobby - Canasta

Maten intas fortfarande med sugrör

Igår släppte tandvärken. Nu är det bara skavsåren i munnen som är jobbiga.. Jag gör ändå det bästa av situationen och var på styrketräningen igår och det gick hyfsat. Halva dagen bara försvann men buss fram och tillbaka tar tid.

Blev tillfrågad att vara med i ett gäng och spela Canasta. Jag ska prova fast det är drygt 30 år sedan jag spelade sist. Men det är ju ett trevligt sätt att umgås och att träna minnet. Klockan 1 börjar det spelet, men nu ska jag fixa litet lunch, omelett eller välling?

Idag kommer det att bli en bra dag.

Hoppas att ni också får en bra dag!


6 kommentarer:

 1. träna minnet ja! Canasta är ju trevligt och så träff med andra bekanta är alltid roligt

  margareta

  SvaraRadera
 2. Canasta är en vit fläck för mig. Maken däremot har spelat i sin gröna ungdom tillsammans med föräldrarna. verkar kul och allt som är kul är bra och det är roligare att tacka ja än att tacka nej. Lycka till!

  SvaraRadera
 3. Jag spelade också canasta för så där för en 40 sedan. Jag har glömt hur det gick till men får man provspela någon gång kommer man säkert ihåg.
  För 10 år sedan lärde jag mig spela bridge. Jag gick en kurs i tre terminer och spelar 1-2 gånger i veckan och på nätet. Det är trevligare att spel live och träffa folk.
  Ha det så bra.
  Kram Viola

  SvaraRadera
 4. Jag kan säga att mitt lag vann. Hade nog nybörjartur. Polargrevinnan: Jag spelade bridge i min ungdom och det är mycket svårare än Canasta.

  SvaraRadera
 5. Kanasta har jag tidigare spelat, också för ca 30 år. Nu minns jag inte alls hur man spelar det.
  Kul att ditt lag vann! :)
  Kramar

  SvaraRadera
 6. Canasta verkar vara ett spel på modet just nu, har hört av damerna på vattengympan att det är många som spelar det. Själv vet jag absolut ingenting om det - än så länge. Kanske något att ta upp här i byn.

  SvaraRadera