lördag 1 februari 2014

Då var det helg igen

Ett par av mina inlägg hade hade återvänt till mina utkast, som Louise påpekade för mig. Hoppas det funkar nu. Här flyter livet på som vanligt med vardagsaktiviteterna. Började åter sjunga i kören i förra veckan, då jag haft uppehåll under tandrenoveringen.

Alla tillfällen till kramar, skratt och tårta ska tas tillvara. Kalaset i torsdags med firande av vår 15-åring. Jag köpte ett presentkort på Bodyshop och en bok med 99 recept på smoothies. Hade också köpt en rosa ros hos min blomsterhandlare.

Eftersom det var skoldag dagen därpå träffades vi för en tidig middag och tårta och jag hann precis komma hem till TV-programmet På spåret. Det var bra och litet speciellt för mig, eftersom jag kunde alla frågor om Umeå. Inte konstigt, då jag bott där i 18 år.  

Avslutade igår läsningen av Americanah. Jag tar och skriver bedömningen för alla mina fem böcker från Afrika samtidigt.  Nu ikväll ska jag börja läsa Ett fängelse så stort av Assia Djebar, för övrigt en av mina favoriterförfattare just nu.

Ha en skön lördag och söndag!

/Kajsastina

4 kommentarer:

 1. Jah! Där kom förklaringen alltså!
  Ja du, det är lätt hänt. En liten feltryckning någonstans och så händer något man inte räknat med ... ;)

  SvaraRadera
 2. en riktig fin dag önskar dig margareta

  SvaraRadera
 3. Du har så rätt - man ska äta tårta, sjunga och vara glad - inte varje dag, men ofta.
  Jag beundrar din läsiver.
  Ha det bra.
  Kram Viola

  SvaraRadera
 4. 99 recept på smoothies lät som en superbra gåva, man kör ju så lätt fast i att göra ungefär likadana drycker alla gånger :-)

  SvaraRadera