torsdag 3 juli 2014

Blommor, styrketräning och städade rum .....


§

Igår, onsdag, tog jag bussen till Rehab, Sollentuna sjukhus och tränade rygg, ben och andra övningar. Här är ett bildbevis på gåbandet. Köpte ett nytt klippkort för tio gånger, så det ska tränas två gånger i veckan då 
jag är hemma. Sedan kom dotter M och hämtade mig med bil för lunch i trädgården. Satt ute med barnbarn E och vi hade en mysig pratstund. Det var riktigt skönt i värmen, men mulet. M arbetade i trädgården. Hon är en riktig arbetsmyra, har alltid någonting på gång. Var har hon fått det ifrån tro? Hon var också fräsch och utvilad efter en vecka i Grekland tillsammans med dottern. Det är så viktigt, både för barnen och föräldern, att få umgås på tu man hand. Semestern börjar också för mannen och de kommer att vara i sitt hus i Värmland. Kommer själv att fara dit en vecka då katten Leo hämtats av dotter K. De har startat bilresan till Frankrike med stop i Hamburg hos svägerskan. Det är litet av ett pusslande med deras katter på sommaren, men eftersom jag föredrar att vara hemma med närhet till buss, och affärer är det mitt beslut att inte bo i huset med katten.
Så här kan det kännas för mig då vi tre generationer träffas.


Resten av dagen blev en aktiv dag, där mitt mål bara var att  plocka undan och försöka veckostäda i lugn takt med många pauser. 


Det känns skönt att de värsta tussarna är borta innan de sätter igång att springa runt. Planterade om några krukväxter inne och kastade några utblommade växter från balkongen. Bilden ovan visar de omplanterade växterna. 

Nu har jag torkat det sista golvet och sätter på programmet "Sommar med Ernst" och kikar på med ett öga. Han är faktiskt ganska rolig: "I Sverige står mandelkubbarna som spön i backen. Det är nästan groteskt." Fniss.

Ha det gott

/Kajsastina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar