tisdag 1 juli 2014

Värmen, fuktigheten och de mörka gråsvarta molnen lägger sig som en våtvarm filt på kroppen

I morse till husläkaren för årlig kontroll. Alla prover var bra, ja på gränsen till utmärkt. Järn högt, kolesterol lågt, blodtryck ok, sänka lågt m.m. Mycket att vara tacksam för! Det enda var att jag gått upp några kilon i vikt. Beror på att jag inte kan motionera via promenader. I morgon blir det därför styrketräning och promenad på gåbandet, så man har någonting att hålla i. Hade ett viktig ärende i Sollentuna C också, så jag ringde min väninna och vi sammanstrålade lagom till lunchdags. Vi satt ute på Gardens terrass och åt en lätt lunch. Tog några bilder på blommor som jag kan tänka mig till nästa sommar på balkongen. 

Allsång på Skansen ljuder i bakgrunden. Programmet är inte i min smak, men övriga kanaler har  fotboll. Läser istället min bok Steglitsan, som verkligen är bra.
Ha de gott i väntan på sommarvädret.


/Kajsastina

2 kommentarer:

 1. Det har varit ett konstigt väder här också idag. Ena stunden varmt och fuktigt, så att det har känts som om det skulle börjar regna och åska när som helst och nästa stund isande kalla vindar.
  Man börjar verkligen längta efter lite värme och stabilitet.

  Så skönt att du fick godkänt och att alla prover var bra.

  Jag har tittat på allsången och tycker att Petra Marklund faktiskt är riktigt bra och mycket säkrare än hon var förra gången. Sen gillar jag inte en del artister, men det ska ju vara någonting för alla.

  Kram, Ingrid

  SvaraRadera
 2. tack för tipset av Steglitzan

  själv vill jag nog läsa E. johanssons bok först

  ha de så skönt margareta

  SvaraRadera