söndag 29 juni 2014

Skadad mås på balkongenDär satt en mås på min balkong och skriade då jag vaknade och kl var 09.00. Den satt i flera timmar men då och då försökte den flyga iväg. Jag skulle iväg med dotter på en shoppingtur vid 1-tiden och började kolla med Naturvårdsverkets hemsida vad jag skulle göra med fågeln.  Men plötsligt var den borta. Om den klarat att flyga eller landat på marken vet jag inte. Kollade ute och fann  märken på väggen där den kraschat och också på fönstret och måsskit på bordet. Fick göra rent då jag kom hem från handlandet.

Var på rea med dotter K, dotter M med dotter är i Grekland på en veckas semester. Hittade byxor på Basic nedsatta 50%, köpte två par. Sedan bar det iväg till Coop för storhandling. Familjen far till Frankrike på tre veckors semester. Själv ska jag i morgon till Sophiahemmets ögonklinik för kontroll efter laserbehandling av "efterstarren". På tisdag årlig kontroll hos husläkaren. Två dagar ska jag till styrketräningen. Om vädret blir bättre ska det nog bli en utflykt i det gröna också./Kajsastina

1 kommentar:

  1. Jag förstår att du blev orolig över måsen, men förhoppningsvis hämtade den sig där den satt och vilade på din balkong och orkade flyga därifrån sedan.
    Kul med lite shopping och 50% rabatt är inte dåligt.
    Lycka till med dina hälsokontroller.
    Kram, Ingrid

    SvaraRadera