måndag 16 november 2015

Amaryllisen blommar för tidigt. Bokläsandet går framåt .....


Amaryllisknölen från ICA har slagit ut och blommar trots att jag inte vattnat den, men det kommer en till. Förresten är det den här tiden jag behöver piggas upp inne och inte närmare jul. Jul är något som  jag inte tänker på något nämnvärt, men basaren i kyrkan är om  1 ½ vecka. Sedan rullar veckorna på utan att jag behöver anstränga mig.  Jag har inte stickat på ett par veckor då jag har fått problem med höger axel och arm trots träning. Tror inte att det är stickandet för då rör man ju på händer och armar. Har en tå kvar innan jag kan lämna in den sista sockan till kyrkan. Utan det är framför allt datorn som är boven. Har köpt ett stöd i metall till att hålla boken jag läser. Får se vad jultomten har åt mig, en läsplatta kanske? 


Nu har jag satt på äggklockan på 15 minuter och avslutar inlägget då den ringer. Sedan blir det armgymnastik och tryck mot dörren för att motverka den utsträckta armen framför datorn.

/Kajsastina

3 kommentarer:

 1. Så fint Din Amaryllis blommar nog är det allt bra tur att vi har dessa så fina blommor för vi behöver lite ögonfröjd den här tiden på året./Margareta

  SvaraRadera
 2. Vacker Amaryllis.Ja,vattnar man de för mycket då rusar de i höjden.Jag brukar köpa en
  till 1:a Advent.Det låter väl bra med en läsplatta.Själv har jag aldrig haft någon sådan.
  Ha en fortsatt bra vecka.

  SvaraRadera
 3. Mina amaryllislökar visar inga knoppar ännu och om de inte skärper till sig snart åker de in bakom någon gardin tills vidare.
  Jag använder läsplatta och laddar hem böcker från biblioteket, men jag vet inte om det är lättare att hålla den än att hålla en bok. Om inte boken är alltför tung förstås.
  Hoppas att din axel och arm snart mår bättre!
  Kram, Ingrid

  SvaraRadera