lördag 3 oktober 2015

Lördag den 3 oktober med promenad i solen, läsning och stickning

Kom nyss in från dagens promenad i solen. Igår läste jag ut Flickan som vandrade i öknen och då var kl 1.00 på natten. Sen frukost idag, men vad gör det?  Jag hann ändå gå ut i solen på promenad. 

Nu har jag missat att skriva en del bedömningar/recensioner på de böcker jag läst. Tänker börja med den senaste boken som jag minns bäst. Jag skyller på glaskroppsavlossningen, vars symptom har minskat. De svarta flugorna har blivit mindre och jag har fortfarande bra syn på ögat, trots flugskiten. Det kunde alltså vara värre! Det kan det alltid! Man har det som man tar det, en devis som tål att upprepas. Antecknar (på stenografi) i block då jag läser, men det är svårt att minnas tankarna och känslan som jag hade under läsningen. Metoden är kanske inte så bra, men jag skriver mest för min egen skull för att kunna gå tillbaka och kolla senare. Kan det sedan inspirera någon till läsning är det inte fel. 

Måste, som alla andra också laga mat, städa, men det går på rutin och det är ingenting jag skriver om numera.  Ä dottern kommer över idag eller i morgon, så på hemvägen köpte jag köpte litet gott bröd till kaffet. Jag har ju frysen full med mat från mathem.se och köpte bara Kefir idag. 


BÖRJAR NU MED DEN HÄR BOKEN 

OCH


fortsätter sticka klart raggsockarna till kyrkans basar i december. Jag hinner nog sticka ett par till.

TV: n har inga program som passar mig. Alla dessa lekprogram för vuxna är pest.  Om det är en bra film, börjar den så sent. Som tur är, kan jag välja en film på Netflix istället, om jag blir för trött på att läsa. Då kan jag sticka samtidigt. 

Önskar alla en Trevlig helg! 

/Kajsastina

2 kommentarer:

 1. Solen kom fram här vid 14:00,en underbar promenad med Mia.Skall försöka att läsa
  lite mer böcker nu till hösten,men har varit så trött om kvällarna.Inget Tv tittande här
  heller inga program som är av intresse.
  Ha en fin helg.

  SvaraRadera
 2. Jag gillar inte heller de där lekprogramen. De ger ju absolut ingenting annat än en stunds förströelse. Jag har tillgång till Telias videobutik och där hyr jag en film då och då och så ser jag ju de där nya serierna Bron, Modus och Ängelby.
  Ha en skön helg!
  Kram, Ingrid

  SvaraRadera